KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

35/331 Nevylévací hrníček LOVI Folky modrý 250ml bez BPA 

Vaše cena:
Běžná cena:169,00 Kč
Ušetříte - sleva:19.53% / 33,00 Kč
Dostupnost:skladem
Množství:

VÍCE INFORMACÍ

Další krok ve výuce samostatného pití (usnadňuje přechod od pití z tréninkového hrníčku k pití z hrníčku/sklenice). Obsahuje tvrdší oranžové pítko 12m+ . Silikonový ventil umožňuje regulaci síly sání podle potřeby a věku dítěte. Nevylévací ventil umožňuje průtok tekutiny pouze tehdy, pokud dítě z hrníčku saje. Ventil je konstruován tak, aby dítě mohlo pít z hrníčku bez zvýšené námahy; obsahuje regulátor síly sání. Hrníček neobsahuje BPA.

Tvrdé oranžové pítko je určeno dětem nad 12 měsíců.

Ventil s regulací síly sání umožňuje vytékání tekutiny pouze tehdy, když dítě z hrníčku saje. Průtok tekutiny je možné regulovat vnitřním ventilem - viz obrázek. Ventil je vyroben z tenkého silikonu.

Tvarované úchyty usnadňují držení hrníčku v dětských ručičkách.

Víčko - hrníček s odměrkou je ideální pro podávání ovocných šťáv, léků a výuky pití z otevřeného hrníčku. Obsahuje odměrnou stupnici a tvarovaný okraj.                                                                                                  

Láhve, tréninkové a nevylévací hrníčky jsou vzájemně kompatibilní. Stačí pouze vyměnit pítko a láhev se změní v hrníček. Hrníčky je možné použít i k odsávačkám LOVI.

Sada obsahuje: 
hrníček 250 ml 
nevylévací pítko 12m+ 
víčko/hrníček s odměrkou 
úchyty 

Návod k obsluze: 
Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte všechny rozmontované díly hrníčku v teplé vodě šetrným mycím prostředkem a důkladně opláchněte teplou vodou. Nevyvařujte! Po použití hrníček i pítko očistěte od zbytků nápoje, vypláchněte a pak důkladně umyjte. Hrníček můžete umývat v myčce nádobí. Nedoporučujeme umývat pítko v myčce nádobí, protože používané mycí prostředky mohou pítko poškodit.
Možno používat v mikrovlnné troubě. Nezapomeňte, že při ohřívání v mikrovlnné troubě musí být hrníček otevřený. Ohřívání v mikrovlnné troubě věnujte zvýšenou pozornost. Vždy důkladně promíchejte ohřátý pokrm a zkontrolujte jeho teplotu před podáním dítěti.
Tvrdá voda, ovocné šťávy nebo čaj mohou hrníček zabarvit nebo zanechat usazeniny, což však nemění jeho vlastnosti. Upozornění! Při příliš utaženém víčku musí dítě vyvinou větší sílu sání, aby se mohlo z hrníčku napít (obr. 2 regulace síly sání). Husté tekutiny a ovocné šťávy (např. s kousky ovoce) mohou ventil ucpat.  

Důležité! Pro bezpečnost a zdraví vašeho dítěte! 
Před každým použitím hrníček důkladně zkontrolujte. Při prvních známkách poškození vyměňte hrníček za nový. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Dlouhodobé i prodloužené sání tekutin může způsobit vady zubní skloviny dítěte. Nikdy nezvětšujte otvory v pítku, můžete způsobit zničení pítka a zadušení dítěte drolícím se materiálem. Upozornění! Výrobek není hračka. Všechny díly výrobku uchovávejte mimo dosah dítěte. 

Hrníček odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,
Nařízení Komise (EU) č. 10/2011 o materiálech a  předmětech z  plastů určených pro styk s potravinami,
EN 14350 - 1 Výrobky pro péči o dítě - Vybavení pro pití - Část 1: Všeobecné a mechanické požadavky a zkoušky,
EN 14350 – 2 Výrobky pro péči o dítě - Vybavení pro pití - Část 2: Chemické požadavky a zkoušky.

 

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com