KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

KOČÁRKY + DOPLŇKY -> Doplňky ke kočárkům -> Údržba kočárku

Olej na promazání a konzervování kočárku CPX Multi Oil - 400 ml 

Vaše cena:
Běžná cena:140,00 Kč
Ušetříte - sleva:15% / 21,00 Kč
Dostupnost:skladem
Množství:

Nezbytný pomocník pro údržbu Vašeho kočárku!!

Na kočárku je zapotřebí provádět pravidelnou údržbu promazáním veškerých kluznýh částí kočárku (kolečka,spoje na konstukci...) Zajistíte tím delší životnost a bezproblémovou jízdu Vašeho kočárku !!

Tento přípravek má lepší vlastnosti než běžná lehká maziva, penetrační oleje, antikorozní přípravky, přípravky na vytěsnění vlhkosti, čištění kovů, silikonové spreje a řadu dalších. Má univerzální použití jak v průmyslu tak domácnosti. Maže, povoluje, čistí, chrání proti korozi a vytěsňuje vodu

CPX Multi Oil

Multifunkční olej ve spreji s mimořádnou vzlínací schopností proniká i tvrdými zkorodovanými vrstvami. Rychle rozpouští rez, odpuzuje vodu, vytváří ochranu proti korozi a oxidaci, maže a konzervuje. Dále spolehlivě odstraňuje skřípání a vrzání a také slouží jako prevence před těmito nežádoucími zvuky. Je všestranně použitelný - jak na kočárky , stroje a motory, tak na náhradní díly,  apod.

Multifunkční olej neobsahuje pryskyřice, kyseliny, MOS 2 ani grafit, a proto nešpiní oděv.

 

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com