KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

1/098 Protikoliková kojenecká láhev Haberman 

Cena:
Dostupnost:skladem
Množství:

Revoluční krok v minimalizaci koliky – krmení z uzavřeného dudlíku.

Nová kojenecká láhev je patentovaný výrobek a znamená revoluční krok v minimalizaci koliky. Představuje zcela nový, přirozený přístup k minimalizaci polykaného vzduchu při krmení – krmení  z uzavřeného dudlíku.

Získala zlaté ocenění Prima baby Awards 2015 jako nejlepší kojenecká láhev. Je doporučena jako ideální láhev pro matky, které chtějí kojit i krmit z láhve.   

 

Dudík plný pokrmu - bez ohledu na úhel nakonění láhve

oproti jiným láhvím tvoří dudlík v láhvi Haberman oddělenou komoru, která zůstává vyplněná mlékem po celou dobu krmení. Vzduch je odváděn do láhve, nemíchá se s pokrmem, který dítě saje z láhve.

Díky tomu dítě nepolyká vzduch.

Dvoukomorové schéma láhve:

Pokrm v dudlíku (A) je oddělěn od pokrmu v láhvi (B)

Dudlík obsahuje speciální protikolikový systém, který tvoří samostatnou komoru těsně vyplněnou pokrmem po celou dobu krmení bez ohledu na úhel naklonění láhve. Vzduch je odváděn do láhve a oddělen od pokrmu, který dítě z láhve saje. Díky tomu dítě během krmení nepolyká vzduchové bublinky, což minimalizuje riziko vzniku koliky.
Malé množství pokrmu v dudlíku nevytváří silný tlak, pokrm z láhve nevytéká samovolně, ale pouze vlivem sání dítěte. 

Čím se liší láhev Haberman od jiných láhví?

NÁVOD K POUŽITÍ

Složení láhve

Mytí
Před prvním a každým dalším použitím láhev a všechny její díly důkladně umyjte v teplé vodě šetrným mycím přípravkem, poté dezinfikujte.  Před prvním použitím všechny rozmontované díly láhve a dudlík z hygienických důvodů vyvařte ve vařící vodě po dobu max. 5 minut. Čistěte před každým použitím. Delší vyvařování, než je doporučené nebo přiliš tvrdá voda mohou způsobit vznik usazenin. Po použití láhev a dudlík ošistěte od zbytků pokrmu, opláchněte, umyjte a poté dezinfikujte v parním/elektrickém sterilizátoru nebo vařící vodě .

Mytí v myčce nádobí (pouze v horním koši)
Umístěte láhev do myčky dnem vzhůru. Do víčka vložte filtr a sešroubujte víčko se šroubovacím víčkem. Takovým způsobem zafixujete filtr při mytí.

Sterilizace
Láhev dezinfikujte pouze v přístroji, který slouží ke steilizaci (parním/elektrickém sterilizátoru), řiďte se návodem k použití sterilizátoru. Zvýšenou pozornost věnujte filtru, aby jste ho nepoškodili. Láhev můžete sterilizovat i ve vařící vodě. 

Krmení z láhve
Aby jste naplnili dudlík, obraťte láhev směrem k zemi, stlačte knoflík. Dudlík se naplní pokrmem. Jednou naplněný dudlík se automaticky doplňuje pokrmem z láhve. Zkontrolujte teplotu podávaného pokrmu – stlačte dudlík dvěmi prsty, aby jste vytlačili pár kapek. Pokud je pokrm příliš teplý, vyprázdněte dudlík, počkejte pár minut a začněte od začátku. Průtok dudlíku je možné regulovat otáčením láhve v průběhu krmení. Největší průtok získáte nastavením láhve knoflíkem vzhůru ve směru nosu dítěte.  Pro snížení průtoku otočte láhev vpravo nebo vlevo max. o 90° až do okamžiku, kdy uznáte, že máte odpovídající průtok. Aby jste vyprázdnili dudlík, obraťe láhev vzhůru a stlačte knoflík. 

Láhev obsahuje

UPOZORNĚNÍ!
Před každým použitím zkontrolujte láhev a všechny její díly. Vyzkoušejte kvalitu dudlíku důkladným natažením všemi směry. Při prvních známkách poškození výrobek již dále nepoužívejte, vyměňte ho za nový. Nenechávejte dudlík na přímém slunečním světle, v blízkosti tepelného zdroje nebo ve sterilizačních prostředcích déle než je doporučováno - můžete způsobit oslabení dudlíku. Zkontrolujte, zda pokrm nevytéká zpod šroubovacího víčka. Ovocné šťávy a čaje mohou způsobit vznik usazenin nebo zabarvení láhve/dudlíku, což však nemá vliv na jejich funkčnost. Z hygienických a bezpečnostních důvodů doporučujeme vyměnit dudlík po 2 měsících.

Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte! UPOZORNĚNÍ! Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Nikdy nepoužívejte dudlík jako šidítko. Dlouhodobé i prodloužené sání tekutin může způsobit vady zubní skloviny dítěte. Vždy zkontrolujte teplotu podávaného pokrmu. Neděrujte a nezvětšujte otvory v dudlíku – můžete způsobit jeho zničení. Výrobek není hračka. Všechny díly výrobku uchovávejte mimo dosah dítěte. 

Kojenecká láhev odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami, 
Nařízení Komise (EU) č. 10/2011 o materiálech a  předmětech z  plastů určených pro styk s potravinami,
EN 14350-1 - Výrobky pro péči o dítě - Vybavení pro pití - Část 1: Všeobecné a mechanické požadavky a zkoušky,
EN 14350-2 - Výrobky pro péči o dítě - Vybavení pro pití - Část 2: Chemické požadavky a zkoušky 2.

 


« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com