KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

19/601 Tampóny do podprsenky EasyStart 24ks CANPOL 

Vaše cena:
Běžná cena:100,00 Kč
Ušetříte - sleva:12% / 12,00 Kč
Dostupnost:skladem
Množství:

Jednorázové tampóny do podprsenky EasyStart jsou určeny kojícím matkám. Měkká vnitřní vrstva nedráždí pokožku a udržuje ji suchou. Superabsorpční střední vrstva zachycuje vytékající mléko. Vnější vrstva je opatřena samolepícím proužkem a fixuje tampón ve správné pozici. Tampóny do podprsenky EasyStart mají profilovaný tvar a tence zakončené okraje. Díky tomu se snadno přizpůsobí tvaru prsu, jsou komfortní a diskrétní. Tampóny propouští vzduch a tím zabraňují vzniku zánětu bradavek. Chrání rovněž oděv před ušpiněním vytékajícím mlékem. Každý tampón je z hygienických důvodů samostatně zabalen. V balení 24 ks.  

Návod k použití:
Tampóny měňte za nové dostatečně často, po použití vyhoďte do odpadkového koše. Poškozený nebo zničený výrobek nepoužívejte.

Upozornění! 
Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte.

Super absorpční - obsahují gelující vložku, která zabraňuje vytékání mléka a zajišťuje pocit sucha na velmi dlouhou dobu. 

 

Tvarované a prodyšné - mají profilovaný tvar a tence zakončené okraje, velmí dobře propouští vzduch a tím zabraňují vzniku zánětu bradavek.

Hygienické balení - každý tampón je z hygienických důvodů zabalen samostatně v plastovém sáčku. 

Bezpečné - obsahují samolepící pásek, který zabraňuje klouzání a fixuje tampón na správném místě. 

Tampóny odpovídají požadavkům:
Směrnice Evropského parlamentu a Rady 2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků.

 

 

 

 

 


« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com