KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

31/200 Nevylévací hrníček Anywayup s potiskem Toys z kolekce Haberman pro Canpol babies růžový 

Vaše cena:
Běžná cena:105,00 Kč
Ušetříte - sleva:28.57% / 30,00 Kč
Dostupnost:Běžně dodáváme do 3 dnů
Množství:

Haberman pro Canpol babies
Haberman pro Canpol babies je kolekce nevylévacích hrníčků, která je vytvořena anglickou matkou Mandy Haberman, která vytvořila první nevylévací hrníčky vůbec! Protože ji znepokojovalo, že z hrníčků s pítkem neustále vytéká tekutina na pohovku, navrhla první revoluční hrníček, ze kterého se již tekutina nevylévala. Za návrh hrníčku obdržela zlatou medaili Global Women Investors and Innovators Network. Nyní se Mandy Haberman stala členkou spolku matek Canpol babies a její skvělé hrníčky představujeme v nové kolekci Haberman pro Canpol babies.

Hrníček „Anywayup“ je jedním z hrníčků z kolekce Haberman pro Canpol babies. Obsahuje unikátní nevylévací ventil, který umožňuje dítěti samostatně pít bez rozlévání tekutiny. Dodává se v šesti intenzivních barvách. Doporučujeme pro děti starší 9-ti měsíců. Objem 250 ml.

  • Nevylévací pítko usnadňuje dítěti výuku samostatného pití a chrání obsah hrníčku před rozléváním.
  • Praktické úchyty usnadňují držení hrníčku v malých ručičkách.
  • Dobře se udržuje v čistotě.

Podívejte se i na další výrobky z kolekce Haberman pro Canpol babies.

Návod k obsluze
Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte všechny rozmontované díly v teplé vodě šetrným mycím přípravkem a důkladně vypláchněte horkou vodou. Nevyvařujte! Nepoužívejte ostré drsné prostředky, které mohou poškrábat povrch hrníčku. Můžete umývat v horní polovině myčky nádobí – jednotlivé díly mohou změnit barvu. Vždy se přesvědčte, že pítko a ventil jsou důkladně vyčištěny (čistěte šetrně kartáčkem na čištění dudlíků). Neprotlačujte přes otvory v pítku žádné předměty, můžete způsobit netěsnosti.Hrníček není určen k podávání horkých nebo sycených nápojů. Husté tekutiny a ovocné šťávy (např. s kousky ovoce) mohou pítko ucpat. Hrníček můžete bez víčka používat v mikrovlnné troubě (max. výkon 500W). Ohřátou tekutiny vždy promíchejte. Nerovnoměrná teplota tekutiny představuje nebezpečí opaření.

Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte! 
Používejte pouze pod přímým dohledem dospělé osoby. Před každým použitím zkontrolujte kvalitu výrobku. Při prvních známkách opotřebení nebo poškození již výrobek dále nepoužívejte – vyměňte ho za nový. Vždy zkontrolujte teplotu pokrmu podávaného dítěti. Nezapomeňte, že trvalé nebo dlouhodobé sání nápojů můžete způsobit vady zubní skloviny dítěte. Upozornění! Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte. Nenechávejte dítě v průběhu jídla bez dozoru dospělé osoby.

Hrníček odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,
Nařízení Komise (EU) č. 10/2011 o materiálech a  předmětech z  plastů určených pro styk s potravinami,
EN 14350 - 1 Výrobky pro péči o dítě - Vybavení pro pití - Část 1: Všeobecné a mechanické požadavky a zkoušky,
EN 14350 – 2 Výrobky pro péči o dítě - Vybavení pro pití - Část 2: Chemické požadavky a zkoušky.

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com