KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

35/207 Hrníček tréninkový se širokým hrdlem Colorful Animals 120 ml zvířátka zelená 

Vaše cena:
Běžná cena:99,00 Kč
Ušetříte - sleva:11.11% / 11,00 Kč
Dostupnost:skladem
Množství:

Tréninkový polypropylénový hrníček s barevnými motivy obsahuje silikonové pítko, které nedráždí citlivé dásně dítěte. Úchyty usnadňují  dítěti držení hrníčku v malých ručičkách. Je určen dětem starším 6-ti měsíců. Po demontáži úchytu je hrníček vhodný k použití pro starší děti. Objem 120ml. Hrníček neobsahuje BPA.

Náhradní pítko najdete v oddíle dudlíky a pítka.

Návod k použití hrníčku:
Hrníček udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím umyjte všechny rozmontované části (hrníček, šroubovací víčko, pítko, úchyty, víčko) v teplé vodě s vhodným  dětským mycím prostředkem a opláchněte horkou vodou. Nedoporučujeme umývat hrníček a pítko v myčce nádobí, protože používané mycí prostředky mohou způsobit poškození výrobku. Nepoužívejte žádné chemické desinfekční prostředky.

Návod k použití pítka:

Před prvním a každým dalším použitím umyjte pítko v teplé vodě a poté ho sterilizujte ve vařící vodě po dobu asi 5 minut. Nikdy nepoužívejte k sterilizaci žádné chemické ani dezinfekční prostředky. Před každým použitím pítko důkladně zkontrolujte, zejména tehdy, když už má dítě zoubky. Natáhněte pítko všemi směry. Při prvních známkách poškození nebo oslabení materiálu vyměňte pítko za nové. Z bezpečnostních a hygienických důvodů doporučujeme pítko vyměnit  max. po 3 měsících. Nikdy nepoužívejte pítko jako šidítko. Nikdy pítko neděrujte ani nezvětšujte otvory v pítku, můžete způsobit jeho zničení. Husté tekutiny (např. šťávy s kousky ovoce ) mohou ucpat otvory v pítku.

Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte! Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Před každým použitím zkontrolujte kvalitu výrobku. Při prvních známkách opotřebení nebo poškození již výrobek dále nepoužívejte – vyměňte ho za novýNezapomeňte, že trvalé nebo dlouhodobé sání slazených nápojů můžete způsobit vady zubní skloviny dítěte. Vždy zkontrolujte teplotu podávaného pokrmu. Nepoužívejte v mikrovlné troubě. Nikdy nenechávejte dítě v průběhu jídla bez dozoru dospělé osoby. Upozornění! Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte.

Hrníček odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami, 
Směrnici 2002/72/EC, Směrnici komise 90/128/EEC, 97/48/EEC (pozměňovací návrh 90/128/EEC), EN 14350-2 (943455) - Výrobky pro péči o dítě - Vybavení pro pití - Část 2: Chemické požadavky a zkoušky 2,

Prováděcího nařízení komise EU č. 321/2011, kterým se mění nařízení (EU) č. 10/2011, pokud jde o omezení používání bisfenolu A v plastových kojeneckých láhvích.

Pítko odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,

Směrnici Evropského parlamentu a Rady  2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků,

Směrnici EU 90/128/EEC, 2002/72/EC a 2007/19/EC.

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com