KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

4/102 Cestovní láhev s víčkem a slámkou červená 

Vaše cena:
Běžná cena:149,00 Kč
Ušetříte - sleva:31.54% / 47,00 Kč
Dostupnost:skladem
Množství:

Cestovní láhev s víčkem a slámkou je určena dětem starším 12-ti měsíců, které již umí samy pít a udrží láhev v ručičkách. Víčko zabraňuje vylití tekutiny z láhve. Objem 400ml.

Návod k použití. 
Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte všechny rozmontované části šetrným mycím přípravkem v teplé vodě a důkladně vypláchněte horkou vodou. Přelijte vařící vodou. Nevyvařujte! Nepoužívejte ostré drsné prostředky, které mohou poškrábat povrch láhve. Možno používat v mikrovlnné troubě. Nezapomeňte, že při ohřívání v mikrovlnné troubě musí být láhev otevřená. Ohřívání v mikrovlnné troubě věnujte zvýšenou pozornost. Vždy důkladně promíchejte ohřátý pokrm a zkontrolujte jeho teplotu před podáním dítěti. Tvrdá voda, ovocné šťávy nebo čaj mohou láhev zabarvit nebo zanechat usazeniny, což však nemění její vlastnosti. Husté tekutiny a ovocné šťávy (např. s kousky ovoce) mohou slámku ucpat. Láhev není určena pro podávání sycených a vařících tekutin. Nesterilizujte v parních sterilizátorech.

Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte! 
Před každým použitím zkontrolujte kvalitu výrobku. Při prvních známkách opotřebení nebo poškození již výrobek dále nepoužívejte – vyměňte ho za nový.Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Nezapomeňte, že trvalé nebo dlouhodobé sání nápojů může způsobit vady zubní skloviny dítěte. Vždy zkontrolujte teplotu podávaného pokrmu. Slámka není určena dětem mladším 6-ti měsíců. Upozornění! Výrobek není hračka. Všechny díly výrobku uchovávejte mimo dosah dítěte. 

Láhev odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,
Nařízení Komise (EU) č. 10/2011 o materiálech a  předmětech z  plastů určených pro styk s potravinami,
EN 14350 - 1 Výrobky pro péči o dítě - Vybavení pro pití - Část 1: Všeobecné a mechanické požadavky a zkoušky,
EN 14350 – 2 Výrobky pro péči o dítě - Vybavení pro pití - Část 2: Chemické požadavky a zkoušky.

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com