KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

4/108 Hrníček s pítkem růžový 

Vaše cena:
Běžná cena:99,00 Kč
Ušetříte - sleva:31.31% / 31,00 Kč
Dostupnost:skladem
Množství:

Hrníček s plastovým pítkem je určen dětem, které se učí samy pít z hrníčku nebo ze sklenice. Praktické úchyty usnadňují držení hrníčku v dětských ručičkách. Je vhodný pro děti starší 9-ti měsíců. Objem 200ml.

Návod k použití:
Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím umyjte všechny rozmontované díly hrníčku (hrníček, víčko, pítko) v teplé vodě přípravkem určeným dětem, důkladně opláchněte, přelijte vařící vodou. Nevyvařujte, nesterilizujte. Nepoužívejte v mikrovlné troubě. Husté tekutiny a ovocné šťávy (např. s kousky ovoce) mohou ucpat otvory v pítku. 

Pozor! Důležité pro bezpečnost a zdraví vašeho dítěte!
Používejte pouze pod přímým dohledem dospělé osoby. Dlouhodobé sání tekutin může způsobovat vady zubní skloviny. Vždy zkontrolujte teplotu pokrmu podávaného dítěti. Před každým použitím zkontrolujte kvalitu výrobku. Při prvních známkách opotřebení nebo poškození již výrobek dále nepoužívejte – vyměňte ho za nový. Upozornění! Výrobek není hračka. Všechny díly hrníčku uchovávejte mimo dosah dítěte.

Hrníček odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,
Nařízení Komise (EU) č. 10/2011 o materiálech a  předmětech z  plastů určených pro styk s potravinami,
EN 14350 - 1 Výrobky pro péči o dítě - Vybavení pro pití - Část 1: Všeobecné a mechanické požadavky a zkoušky,
EN 14350 – 2 Výrobky pro péči o dítě - Vybavení pro pití - Část 2: Chemické požadavky a zkoušky.

 

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com