KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

4/112 Pohárek s uzavíratelnou slámkou Colourful Animals růžová 

Vaše cena:
Běžná cena:99,00 Kč
Ušetříte - sleva:31.31% / 31,00 Kč
Dostupnost:skladem
Množství:

Pohárek s uzavíratelnou slámkou je určen dětem starším 12-ti měsíců, které již umí samy pít a udrží pohárek v ručičkách. Víčko zabraňuje vylití tekutiny z pohárku. Objem 320ml.

Návod k použití. 
Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím umyjte všechny díly výrobku (pohárek, víčko a slámku) v teplé vodě šetrným mycím přípravkem. Nevyvařujte! Nepoužívejte v mikrovlnné troubě. Neumývejte v myčce nádobí. Slámka není vhodná pro děti mladší 6-ti měsíců. 

Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte! 
Před každým použitím výrobek důkladně zkontrolujte.Při prvních známkách poškození již výrobek dále nepoužívejte. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Nezapomeňte, že trvalé nebo dlouhodobé sání nápojů může způsobit vady zubní skloviny dítěte. Vždy zkontrolujte teplotu pokrmu podávaného dítěti. Nikdy nenechávejte dítě v průběhu jídla bez dozoru dospělé osoby. Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte.

Náhradní slámky najdete pod číslem 4/111 v oddílu dudlíky a pítka.

Pohárek odpovídá požadavkům:
Směrnice Evropského parlamentu a Rady 2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků,
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,
Nařízení Komise (EU) č. 10/2011 o materiálech a  předmětech z  plastů určených pro styk s potravinami,
Nařízení Komise (ES) č. 2023/2006 o správné výrobní praxi pro materiály a předměty určené pro styk s potravinami.

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com