KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

57/300 Nevylévací hrníček se silikonovým pítkem a úchyty Sweet fun - modrá 

Cena:
Dostupnost:skladem
Množství:

Nevylévací hrníček se silikonovým pítkem, které nedráždí citlivé dětské dásně. Široké hrdlo umožňuje snadné plnění hrníčku a víčko zajišťuje hygienickou ochranu pítka a uzavření hrníčku. Úchyty usnadňují držení hrníčku v malých dětských ručičkách. Je vhodný pro děti starší 9-ti měsíců. Objem 180 ml. Hrníček neobsahuje BPA.

Náhradí pítko najdete v oddílu - dudlíky a pítka.

Návod k použití. 
Udržujte v čistotě. Před prvním použitím z hygienických důvodů ponořte hrníček na 5 minut do vařící vody. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte všechny rozmontované díly hrníčku v teplé vodě šetrným mycím přípravkem a důkladně vypláchněte horkou vodou. Nevyvařujte! Po použití očistěte hrníček a pítko od zbytků pokrmu, vypláchněte a důkladně umyjte. Hrníček můžete umývat v myčce nádobí. Nedoporučujeme umývat v myčce nádobí pítko, protože používané mycí prostředky ho mohou poškodit. Hrníček můžete používat v mikrovlnné troubě. Nezapomeňte, že při ohřívání v mikrovlnné troubě musí být hrníček otevřený. Ohřívání v mikrovlnné troubě věnujte zvýšenou pozornost. Vždy důkladně promíchejte ohřátý pokrm a zkontrolujte jeho teplotu před podáním dítěti. Tvrdá voda, ovocné šťávy nebo čaj mohou hrníček zabarvit nebo zanechat usazeniny, což však nemění jeho vlastnosti. Husté tekutiny a ovocné šťávy (např. s kousky ovoce) mohou ventil ucpat. 

Pozor! Důležité pro bezpečnost a zdraví vašeho dítěte!
Před každým použitím výrobek důkladně zkontrolujte. Při prvních známkách poškození vyměňte výrobek za nový. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Dlouhodobé i prodloužené sání tekutin může způsobit vady zubní skloviny dítěte. Vždy zkontrolujte teplotu pokrmu podávaného dítěti. Ohřívání v mikrovlnné troubě může způsobit nerovnoměrnou, místy příliš vysokou teplotu. Nikdy nezvětšujte otvory v pítku, můžete způsobit zničení pítka a/nebo zadušení dítěte drolícím se materiálem. Upozornění! Výrobek není hračka. Všechny díly výrobku uchovávejte mimo dosah dítěte.

Hrníček odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,
Nařízení Komise (EU) č. 10/2011 o materiálech a  předmětech z  plastů určených pro styk s potravinami,
EN 14350 - 1 Výrobky pro péči o dítě - Vybavení pro pití - Část 1: Všeobecné a mechanické požadavky a zkoušky,
EN 14350 – 2 Výrobky pro péči o dítě - Vybavení pro pití - Část 2: Chemické požadavky a zkoušky.

 

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com