KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!
           

 

9/109 Plyšový oblouk ježek 

Cena:
Dostupnost:Běžně dodáváme do 7 dnů
Množství:

Univerzální hračka, kterou je možné snadno připevnit do kočárku, autosedačky, křesílka nebo dětské postýlky. Její živé barvy, různorodé materiály a pohyblivé části přinášejí dobrou zábavu dítěti na procházce nebo doma. Hračka pomáhá rozvíjet smysly dítěte. Barevné figurky slouží po odejmutí jako samostatná chrastítka. Oblouk připevněte podle obrázků na obalu. Jednotlivé díly se mohou lišit od vyobrazení na obalu.

Udržujte v čistotě. Návod k údržbě je uveden na všivce.

Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte! Před každým použitím výrobek důkladně zkontrolujte. Při prvních známkách poškození nebo opotřebení výrobek dále nepoužívejte - vyměňte ho za nový. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby.

Upozornění! Nepoužívejte hračku pro děti, které se začínají samostatně zvedat na ruce a kolena. Předejdete tím možnému zamotání dítěte do hračky.

Upozornění! Plastový obal může být nebezpečný. Aby jste předešli možnému udušení dítěte, uchovávejte obal mimo dosah dítěte.    

Plyšový oblouk odpovídá požadavkům:
Směrnice Rady 88/378/EEC o sbližování právních předpisů členských států týkajících se bezpečnosti hraček,
EN 71 - 1 Bezpečnost hraček - Část 1: Mechanické a fyzikální vlastnosti
EN 71 - 2 Bezpečnost hraček - Část 2: Hořlavost
EN 71 - 3 Bezpečnost hraček - Část 3: Migrace určitých prvků 

 
« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com