KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

9/219 Miska s úchytem a víčkem a lžičkou CANPOL BABIES 

Cena:
Barva:
Dostupnost:Běžně dodáváme do 7 dnů
Množství:

Lehká a praktická miska s úchytem, víčkem a lžičkou. Víčko chrání pokrm před rozlitím nebo vychladnutím, úchyt umožňuje pohodlné držení misky při krmení dítěte. Lžička má zaoblené tvary, které nedráždí citlivé dětské dásně. Doporučujeme pro děti starší 9-ti měsíců.  

Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím misku důkladně umyjte v horké vodě přípravkem určeným dětem a vypláchněte. Před každým krmením zkontrolujte teplotu podávaného pokrmu.

Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte!  Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Před každým použitím výrobek důkladně zkontrolujte. Při prvních známkách poškození nebo opotřebení výrobek ihned vyhoďte a již dále nepoužívejte. Nikdy nenechávejte dítě v průběhu krmení bez dozoru dospělé osoby. Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte.

Miska odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,

Směrnici Evropského parlamentu a Rady  2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků,

Směrnici EU 90/128/EEC, 2002/72/EC a 2007/19/EC.


« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com