KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

AVENT Kouzelný hrneček 260ml s obrázkem kočky a myši VÝPRODEJ ! bez plastového obalu fialová 

Vaše cena:
Běžná cena:179,00 Kč
Ušetříte - sleva:44.69% / 80,00 Kč
Množství skladem:1
Množství:

Podrobný popis výrobku AVENT Kouzelný hrneček 260ml s obrázky

Použití
Novinkou podzimu je rozšíření řady kouzelných hrnků o nabídku jejich módní zdobené alternativy. Kategorie hrnků je vedená módou a barvy či zdobení jsou důležitá kritéria pro nákup. Neteče s patentovaným kouzelným ventilem, snadné pití, čištění a sestavení. Kouzelný hrneček (Magie cup) 260 ml s bílou hubičkou s ventilem pro děti od 6 měsíců. Nevylije se!

Když s kouzelným hrnečkem třesete nebo jej otočíte dnem vzhůru, nepropustí ani kapku. Přitom je z něj velmi snadné pití. Tajemství je ukryto v patentovaném kouzelném ventilu AVENT Magie, který vpouští do hrnečku vzduch, takže dítě může pohodlně pít minimální silou souvislým proudem tekutiny bez rizika vzniku koliky.

Hrneček se lehce skládá i rozkládaje velmi snadné jej umýt. Hubičky jsou schváleny Britskou nadací dentální péče pro správný rozvoj zubů a dásní. Kouzelné hubičky s ventily lze použít i na ostatních kojeneckých lahvičkách AVENT Airflex.

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com