-vhodný pro děti od 3 let do 20 kg
-váha 1,5 kg
- otočná kolečka
-protiskluzová plastová deska o rozměru 36 x 25 cm
Páska s přeskou pro uchycení stupátka ke kočárku
Vzhledem k univerzálnímu úchytu se stupátko ke kočárku hodí téměř na všechny značky kočárků !!! Barva koleček je standartně pouze v černé barvě - foto je pouze ilustrační !!!!!"/>
KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

KOČÁRKY + DOPLŇKY -> Doplňky ke kočárkům -> Stupátka ke kočárku

BABY SKATE - stupátko na kočárek s oválnou nápravou FIRKON a jiné kočárky !!! 

Vaše cena:
Běžná cena:1 650,00 Kč
Ušetříte - sleva:27.33% / 451,00 Kč
Dostupnost:skladem
Množství:

 Určitě to znáte z vlastní zkušenosti - malé dítě v kočárku a jeho starší sourozenec, který celou dobu trpělivě pochoduje vedle kočáru, říká: "Já už nemůžu, bolí mě nohy."A vy ještě potřebujete zařídit tolik důležitých věcí: lékárna, mléko, pečivo, zmrzlina... Je vám tato situace povědomá? Pak právě pro vás je určeno přívěsné stupátko za kočárek pro staršího sourozence - BabySkate FIRKON vhodný pro děti od 3 let do 20 kg ,váha 1,5 kg, otočná kolečka  -protiskluzová plastová deska o rozměru 36 x 25 cm.Páska s přeskou pro uchycení stupátka ke kočárku.Vzhledem k univerzálnímu úchytu se stupátko ke kočárku hodí téměř na všechny značky kočárků !!! Barva koleček je standartně pouze v černé barvě - foto je pouze ilustrační !!!!!


« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com