KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Bibetta neoprenový bryndák – modrá + ptáčci 

Cena:
Dostupnost:skladem
Množství:

Unikátní neoprenový bryndák s překlápěcí kapsou, který je ověnčen mnoha zahraničními oceněními, je ideálním bryndáčkem pro jakoukoliv fázi jezení dětí. Ať už se seznamují s příkrmy, zkouší samy pít z otevřených pohárků nebo se již snaží samy jíst, vždy je zapotřebí kvalitního bryndáčku, který zachytí sebemenší drobek i celý obsah vylitého hrnečku. A to všechno neoprenový bryndák zvládne!

Bryndáčky jsou voděodolné a mají skvělý pružný vnější materiál, který perfektně absorbuje, je účelně odolný proti skvrnám a nečistotám z jídla, jež se dají lehko smýt pod vlažnou tekoucí vodou. Bryndáčky se dají také vyprat v pračce či ručně, dají se bezpečně sušit v sušičce a mají dlouhou životnost. Neoprenové bryndáky jsou ideální nejen v případě, že si vaše dítě rádo hraje s jídlem, ale také v případě, že trpí na reflux. Zkrátka perfektní bryndák pro vašeho milovaného jedlíka!


« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com