KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Bros spray proti komárům a vosám pro děti 90 ml 

Vaše cena:
Běžná cena:99,00 Kč
Ušetříte - sleva:34.34% / 34,00 Kč
Dostupnost:skladem
Množství:

Bros spray proti komárům a vosám 90 ml pro děti

Jemný sprej s příjemnou vůní. Zajišťuje až 6-hodinovou ochranu proti komárům a 4-hodinovou ochranu proti vosám. Přípravek mohou užívat děti starší, než 1 rok.

  • Návod k použití: Před použitím zatřepat. Tekutý výrobek ve spreji musí být aplikován ze vzdálenosti 15 cm na kůži v oblasti, kde je riziko uštípnutí. Sprej se aplikuje na ruce, je potřeba nanést adekvátní množství na obličej a krk, případně jiné místo. V případě potřeby se doporučuje používat opakovaně, s okamžitým účinkem.
  • Bezpečnostní upozornění: Před použitím čtěte přiložené pokyny. Pouze k zevnímu použití. Zabraňte kontaktu se sliznicemi a očima. Nenanášejte na podrážděnou i poraněnou pokožku. Extrémně hořlavý. Uchovávejte mimo dosah zdrojů zapálení - Zákaz kouření. Nevdechujte aerosoly. Zamezte styku s očima. Varování: Nádobka je pod tlakem: nevystavujte slunečnímu záření a teplotám nad 50°C. Ani vyprázdněnou nádobku neprorážejte a nevhazujte do ohně. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo na žhavé předměty. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neskladujte společně s potravinami.
  • První pomoc: Odveďte na čerstvý vzduch. Vypláchněte oči proudem vody, potřísněnou pokožku omyjte vodou a mýdlem.
  • Aktivní složka: ethyl-N-acetyl-N-butyl-alaninát 10 g/100 g (10 %).
« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com