KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Ceba Multifunkční kojící polštář CEBUŠKA MULTI jersey ornamenty béžové 

Vaše cena:
Běžná cena:899,00 Kč
Ušetříte - sleva:22.25% / 200,00 Kč
Dostupnost:skladem
Množství:

Velký multifunkční kojící polštář CEBUŠKA® MULTI značky Cebababy o délce  190cm - toto provedeníkonkrétně: materiál povrch JERSEY (100% bavlna)s potiskem. Je ideálním pomocníkem v období těhotenství, při kojení a relaxaci maminky i malého miminka. Je produktem s širokým spektrem využití, dlouhou životností a vysoce kvalitním zpracováním, díky kterému se budete cítit Vy i Vaše miminko pohodlně.

    Oproti ostatním kojícím polštářům dostupným na trhu můžeme směle prohlásit, že tento kojící poštář vyniká NEJKVALITNĚJŠÍM TYPEM VÝPLNĚ - kterou jsou speciální mikroperly o velikosti 0,5 -1,5 mm (nejmenší kuličky dostupné na trhu !!!) - tj. kuličky o velikosti zrnek písku - což kojícímu polštáři zaručuje jeho unikátní vlastnosti. Hlavními rozdíly oproti kojícím polštářům s větší výplní (většími kuličkami) jsou: 

  • STÁLOST OBJEMU VÝPLNĚ - oproti větším kuličkám u tohoto opravdu minimální slehávavost výplně - tzn. kojící polštář během použivání téměř neztrácí na svém objemu.
  • MINIMÁLNÍ ŠUSTIVOST VÝPLNĚ - oproti větším kuličkám - pro které je vyšší šustivost výplně při pohybu kojícího polštáře typická - což je také častý důvod, který zákaznicím na kojících polštářích s větší kuličkovou výplní vadí (vyšší šustivost je při používání ruší, a to např. při spánku) - je díky speciální drobounké výplni tohoto kojícího polštáře šustivost výplně téměř nulová!!!!
  • SNADNÁ TVAROVATELNOST a PŘIZPŮSOBIVOSTkojícího polštáře - Vašim aktuálním potřebám i potřebám Vašeho miminka.

   Tento kojící polštář má snímatelný potah vyrobený z JERSEYE (bavlněného úpletu). Snímatelný potah kojícího polštáře zaručuje jeho snadnou údržbu. Délka kojícího polštáře je cca 190cm (měřeno při vnější straně viz. nákres ve fotogalerii).

  • VYUŽITÍ V TĚHOTENSTVÍ:

   Multifunkční kojící polštář využijete již v období těhotenství. Během těhotenství zvláště pak v posledních měsících, kdy se bříško nastávající maminky stává stále větší, není jednoduché najít tu správnou polohu na relax, ale s pomocí multifunkčního kojícího polštáře je to mnohem jednodušší. Je vhodný např. pro polohu ležmo na boku nebo jako opora zad při spánku popř. přes den jako opora zad při sledování televize či čtení. V neposlední řadě Vám pomůže poskytnout úlevu unaveným nohám, které ve vyšším stupni těhotenství rády natékají.

      

  •  VYUŽITÍ PŘI KOJENÍ ČI KRMENÍ:

   Multifunkční kojící polštář  je výbornou pomůckou při kojení Vašeho miminka, a to jak při kojení v poloze v sedě nebo v leže, nebo při krmení miminka z láhve. Poskytuje podporu při držení miminka - pomáhá ulevit od zvýšené námahy zad, krčních svalů a rukou při kojení - a pomáhá předcházet poranění bradavek v důsledku špatné polohy miminka při jeho kojení. Výplň kojícího polštáře udržuje stabilní a komfortní pozici pro maminku i miminko během kojení.

 

    

  • OCENÍ JEJ I VAŠE MIMINKO:

   Multifunkční kojící polštář však ocení kromě Vás i Vaše miminko. Můžete jej využít jako oporu miminka při ležení, hře s miminkem, nácviku tzv. pasení koníčků i sezení.

   

 

Kojící polštář - materiálové složení:

Vrchní snímatelný potah (povlak): 100% bavlna jersey. Potah výplně (vložky): 100% polyester; Výplň (vložky): 100% kuličkový polysterynový mikrogranulát.

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com