KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Ceba Přebalovací podložka měkká profilovaná 3-hranná 70x50 cm lodička na moři 

Vaše cena:
Běžná cena:450,00 Kč
Ušetříte - sleva:22.22% / 100,00 Kč
Dostupnost:skladem
Množství:

 Přebalovací podložka měkká profilovaná 3-hranná (s vyvýšenými boky a záhlavkem) o rozměru 70x50 cm značky Ceba baby  je vhodným doplňkem pro péči o Vaše miminko při jeho přebalování.

   Tato přebalovací podložka slouží k přebalování dítěte na pevných a stabilních podkladech jako jsou přebalovací komody, pulty, stoly. Má 3 zvýšené okraje (boky + záhlavek), měkká výplň přebalovací podložky z polyuretanové pěny zaručuje miminku pohodlí při přebalování. Povrch podložky je vyroben z bezpečné PVC fólie nejvyšší kvality, která neobsahuje ftáláty, je omyvatelná a lehce se tak udržuje v čistotě. 

   K přebalovací podložce doporučujeme zakoupit potah na přebalovací podložku - chráníci povrch podložky před rychlým opotřebením a poškozením, a také abychom nepokládali miminko při přebalování přímo na PVC fólii podložky, která by miminko studila. Pro tento účel můžeme použít také plenovou (tetra) osušku - ta však dle zkušenosti na povrchu podložky (oproti potahu na přebalovací podložku) klouže a hrne se.  

Technické parametry této přebalovací podložky:

  • rozměr podložky: 70x50cm (délka x šířka)
  • materiál povrch: PVC fólie (bez ftalátů)
  • materiál výplń: polyuretanová pěna
  • měkká přebalovací podložka musí být vždy umístěna na pevném a stabilním podkladu!!
« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com