KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Ceba Přebalovací podložka s pevnou deskou 2-hranná 70x50 cm zebra šedá 

Vaše cena:
Běžná cena:459,00 Kč
Ušetříte - sleva:21.79% / 100,00 Kč
Dostupnost:Běžně dodáváme do 5 dnů
Množství:

Přebalovací podložka s pevnou deskou o rozměru 70x50 cm značky Ceba baby  je vhodným doplňkem pro péči o Vaše miminko při jeho přebalování.

    Díky její spodní pevné desce ji lze umístit na postýlku o rozměru 120x60 cm - lze tak miminko přebalovat přímo nad postýlkou - což ocení zejména ti, kteří mají v bytě/místnosti málo volného protoru a nemohou zde umístit přebalovací komodu/pult. Přebalovací podložka se pak zabezpečí na postýlce proti posunutí (pádu z postýlky) pomocí plastových zarážek, které se přišroubují do předvrtaných otvorů ve spodní části přebalovací podložky (plastové zarážky včetně šroubků jsou součástí balení přebalovací podložky).  Přebalovací podložku však můžete samozřejmě umístitna přebalovací komodu, pult, stůl.

   Tato přebalovací podložka má 2 zvýšené okraje (boky), měkká výplň přebalovací podložky z polyuretanové pěny zaručuje miminku pohodlí při přebalování. Povrch podložky je vyroben z bezpečné PVC fólie nejvyšší kvality, která neobsahuje ftáláty, je omyvatelná a lehce se tak udržuje v čistotě. Spodní pevná deska je vyrobena z MDF desky a je potažena také PVC fólií.

   K přebalovací podložce doporučujeme zakoupit potah na přebalovací podložku - chráníci povrch podložky před rychlým opotřebením a poškozením, a také abychom nepokládali miminko při přebalování přímo na PVC fólii podložky, která by miminko studila. Pro tento účel můžeme použít také plenovou (tetra) osušku - ta však dle zkušenosti na povrchu podložky (oproti potahu na přebalovací podložku) klouže a hrne se.  

Technické parametry této přebalovací podložky:

  • rozměr podložky: 70x50cm (délka x šířka)
  • při použití na postýlce určeno pro rozměr postýlky: 120x60cm
  • maximální nosnost: 10kg
  • materiál povrch: PVC fólie (bez ftalátů)
  • materiál výplń: polyuretanová pěna
  • materiál pevná deska: MDF deska
  • součástí balení: přebalovací podložka, 4x šroubek, 4x zarážka (šroubovák není součástí balení)
« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com