KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Cestovní přebalovací podložka pro miminko ptáčci béžovo-modří 

Vaše cena:
Běžná cena:165,00 Kč
Ušetříte - sleva:18.18% / 30,00 Kč
Dostupnost:skladem
Množství:

   Cestovní přebalovací podložka s veselým motivem  -  je praktický pomocník pro rychlé a snadné přebalení Vašeho miminka kdekoliv na cestách. Je velmi lehká, ale zároveň poskytuje dostatečně velký prostor pro pohodlné přebalení dítěte - její rozměr po rozložení je 40x60cm. Díky chytrému provedení je však kompaktní - snadno ji složíte na rozměr 13x29cm - zabírá tak málo místa a můžete jí nosit všude s sebou. Je opatřena praktickým drukem pro její sepnutí ve složeném stavu. Povrch podložky je vyroben z vysoce kvalitní a bezpečné PVC fólie nejvyšší kvality, která neobsahuje ftáláty, je omyvatelná a lehce se tak udržuje v čistotě. Aby bylo přebalení pro miminko na cestovní podložce pohodlné, je vyplněna dutým vláknem.

Technické parametry:

  • rozměr podložky: rozložená cca 40x60cm (šířka x hloubka), složená cca 13x29cm.
  • materiál povrch: PVC fólie (bez ftalátů)
  • materiál výplň: netkaná textilie 

Pro bezpečnost Vašeho dítěte při přebalování - nezapomeňte, že cestovní přebalovací podložka musí být vždy umístěna na pevném a stabilním podkladu!!

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com