KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

Autosedačky + doplňky -> Autosedačky 0-11,0-13,0-18 kg

CYBEX ATON Q Autunum gold 2018 

Cena:
Dostupnost:Běžně dodáváme do 2 dnů
Množství:

ATON Q
Sk. 0+, 0 - 13 kg, od narození až do cca 18 měsíců

Bezpečnost se setkává s designem

Aton Q navazuje na úspěchy svých předchůdců ze série autosedaček Aton ve sk. 0+ a získává výjimečné hodnocení 1.6 (good) od německé spotřebitelské testovací organizace Stiftung Warentest (Test 06/2014). ADAC hodnotí autosedačku známkou "good". Od ÖAMTC získává autosedačka hodnocení "good" s historicky nejlepší známkou za výjimečnou ochranu při bočním nárazu s použitím ISOFIX základny. V kategoriích bezpečnosti a škodlivých látek získala hodnocení "very good".

- Teleskopická lineární ochrana při bočním nárazu (L.S.P. System)
- Vyjímatelná vnitřní vložka
- Výškově nastavitelná opěrka hlavy s integrovaným vedením pásů
- Integrovaná sklápěcí XXL sluneční stříška
- Jako cestovní systém nejen s kočárky CYBEX nebo gb

Součinnost důmyslné teleskopické Lineární ochrany při bočním nárazu (L.S.P. System) a výškově nastavitelné opěrky hlavy s integrovaným systémem pásů, zajišťuje nejvyšší úroveň bezpečnosti a pohodlí. Nová funkce, zajišťující co nejplošší úhel mezi hlavou, krkem a hrudníkem, snižuje riziko dýchacích problémů předčasně narozených a velmi malých dětí. XXL sklápěcí sluneční stříška s UVP50+ dokonale chrání před slunečním zářením a silným větrem.

TELESKOPICKÝ L.S.P. SYSTEM
Teleskopická lineární ochrana při bočním nárazu

Nová teleskopická ochrana při bočním nárazu (L.S.P. System) absorbuje sílu bočního nárazu v kombinaci s energii absorbující skořepinou.

Novou teleskopickou Lineární ochranu při bočním nárazu lze jednoduše individuálně nastavit. Počáteční síly nárazu jsou přenášeny přes vytažený boční protektor u dveří vozidla do skořepiny autosedačky. Flexibilní materiál a struktura dětské autosedačky poté sílu nárazu absorbuje a odvádí pryč od dítěte.

AUTOMATICKÉ NASTAVENÍ VÝŠKY AUTOSEDAČKY
pro téměř plochou a ideální pozici vleže

Jednou z největších výzev pro bezpečnostní experty je co nejlepší transport předčasně narozených a velmi malých dětí, jejich krční svalstvo a reflexy ještě nejsou zcela vyvinuty. To může bohužel vést k přepadnutí hlavy dítěte dopředu během spánku, což může způsobit vážné dýchací potíže.

Společně s německými zdravotními specialisty a porodními asistentkami a s ohledem na výsledky mnoha testů, byla vyvinuta nová funkce, která poskytuje nejplošší možný úhel lehu mezi hlavou, krkem a hrudníkem. Je tak sníženo riziko dýchacích problémů. S nastavením opěrky hlavy se automaticky mění úhel sezení a autosedačka tak roste společně s dítětem. S tímto automatickým nastavením poskytuje autosedačka více prostoru a pohodlí také pro větší děti.

INTEGROVANÁ XXL SKLÁPĚCÍ SLUNEČNÍ STŘÍŠKA
perfektní ochrana před větrem a sluncem s UVP50+

Pro maximální ochranu dětské pokožky splňuje XXL sklápěcí stříška přísný australský standard UVP50+ pro sluneční ochranu.

Integrovaná extra velká sluneční stříška se elegantně schová za barevně laděné stínítko. Lze ji postupně roztáhnout a poskytuje tak dostatek ochrany nejen před sluncem, ale také před větrem a deštěm.

8-POZIČNÍ VÝŠKOVĚ NASTAVITELNÁ OPĚRKA HLAVY
pro perfektní ochranu, která roste společně s dítětem

V kombinaci s teleskopickou Lineární ochranou při bočním nárazu zvyšuje výškově nastavitelná opěrka hlavy výjimečnou boční ochranu autosedačky Aton Q.

S novou 8-poziční výškově nastavitelnou opěrkou hlavy a integrovaným systémem pásů, se délka pásů nastavuje automaticky s nastavením opěrky hlavy. Díky této funkci není potřeba jakékoliv vyvlékání a provlékání pásů s velkým rizikem nesprávného použití.

CESTOVNÍ SYSTÉM
Bezpečnost, design a mobilita v jednom

Dětskou autosedačku Aton Q lze společně s kočárky nejen od firmy CYBEX, jednoduše přeměnit na cestovní systém.

DNA designu autosedačky Aton Q je ve všech produktech série PLATINUM i v kočárcích CYBEX. S pomocí jednoduchého adaptéru se dětská autosedačka společně s kočárky CYBEX Callisto, Topaz a Onyx přemění na chytrý a harmonicky vypadající cestovní systém.

BARVY A LÁTKY
Bezpečnost, Design a Funkčnost

Autosedačky PLATINUM pokračují v tradici módních barev společnosti CYBEX a přicházejí ve velkém výběru barev ve dvou látkových provedeních.

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com