KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

Autosedačky + doplňky -> Autosedačky 0-11,0-13,0-18 kg

Cybex Aton Q i-Size Stardust Black 

Cena:
Dostupnost:Běžně dodáváme do 3 dnů
Množství:

ATON Q I-SIZE
45 cm - 75 cm, max. 13 kg

Pokročilá bezpečnost

Aton Q i-Size nabízí nejnovější bezpečnostní technologii. Při instalaci s Base Q i-Size (k dostání samostatně) splňuje autosedačka novou normu i-Size. i-Size (ECE R-129) je nový standard EU v oblasti dětské bezpečnosti, který mimo jiné určuje, že děti do 15 měsíců musí cestovat v pozici proti směru jízdy. Aton Q i-Size je vhodný pro novorozence a děti od 45 do 75 cm (max. 13 kg) a přichází s výjimečnými bezpečnostními prvky, jako např. ochrana při bočním nárazu a výškově nastavitelná opěrka hlavy s integrovaným vedením pásů.

- Společně s Base Q i-Size splňuje novou evropskou normu pro autosedačky ECE R-129
- Teleskopická lineární ochrana při bočním nárazu (L.S.P. System)
- Odnímatelná novorozenecká vložka pro děti do 3 měsíců
- Výškově nastavitelná opěrka hlavy s integrovaným vedením pásů
- Integrovaná XXL sklápěcí sluneční stříška
- Nejen s kočárky značky CYBEX a gb tvoří praktický cestovní systém

Aton Q i-Size je nejnovějším členem vítězné rodiny Aton, nabízející nejvyšší úroveň bezpečí pro vaše dítě. Aton Q i-Size je vybavený teleskopickou lineární ochranou při bočním nárazu (L.S.P. System), která odvádí sílu nárazu z boku pryč od dítěte. Výškově nastavitelná opěrka hlavy a integrované vedení pásů zajišťují nejvyšší úroveň bezpečí a pohodlí během růstu vašeho dítěte a zároveň se snadno používají. Pro novorozence a děti do 3 měsíců je autosedačka vybavena novorozeneckou vložkou, která zajišťuje co nejplošší polohu a poskytuje dostatečnou oporu i pro předčasně narozené děti. XXL sklápěcí sluneční stříška s UVP50+ dokonale chrání před sluncem a silným větrem.

TELESKOPICKÝ L.S.P. SYSTEM
Teleskopická lineární ochrana při bočním nárazu

Nová teleskopická ochrana při bočním nárazu (L.S.P. System) absorbuje sílu bočního nárazu v kombinaci s energii absorbující skořepinou.

Novou teleskopickou Lineární ochranu při bočním nárazu lze jednoduše individuálně nastavit. Počáteční síly nárazu jsou přenášeny přes vytažený boční protektor u dveří vozidla do skořepiny autosedačky. Flexibilní materiál a struktura dětské autosedačky poté sílu nárazu absorbuje a odvádí pryč od dítěte.

ODNÍMATELNÁ NOVOROZENECKÁ VLOŽKA PRO DĚTI AŽ DO 3 MĚSÍCŮ
Pro ideální pozici téměř vleže

Jednou z největších výzev pro bezpečnostní odborníky je přijít na co nejlepší způsob přepravy předčasně narozených a velmi malých dětí, jejichž krční svalstvo a reflexy ještě nejsou zcela vyvinuty. Odnímatelná vložka zajišťuje nejplošší možnou polohu a poskytuje dostatečnou oporu i pro předčasně narozené a velmi malé děti až do 3 měsíců věku.

Společně s německými doktory, porodními asistentkami a nejnovějšími zjištěními byla vyvinuta nová funkce, která umožňuje téměř zcela plochý úhel mezi hlavou, krkem a hrudníkem dítěte. Výrazně se tak snižuje riziko zadušení. Toho je dosaženo pomocí odnímatelné vložky, která po jejím vyjmutí poskytuje více místa a pohodlí i pro větší děti.

INTEGROVANÁ XXL SKLÁPĚCÍ SLUNEČNÍ STŘÍŠKA
Dokonalá ochrana před sluncem a větrem s UVP50+

Pro maximální ochranu dětské pokožky splňuje XXL sklápěcí sluneční stříška přísný australský standard UVP50+.

Integrovanou, extra velkou sluneční stříšku lze elegantně schovat za stylové stínítko. Lze ji několikanásobně rozšířit, díky čemuž nenabízí dokonalou ochranu pouze před sluncem, ale také před větrem a deštěm.

8POZIČNÍ VÝŠKOVĚ NASTAVITELNÁ OPĚRKA HLAVY
Pro dokonalou ochranu, která roste s dítětem

V kombinaci s teleskopickou lineární ochranou při bočním nárazu zvyšuje výškově nastavitelná opěrka hlavy výjimečnou ochranu autosedačky Aton Q i-Size při bočním nárazu.

U 8poziční výškově nastavitelné opěrky hlavy s integrovaným vedením pásů se délka pásů nastavuje automaticky společně s opěrkou hlavy. Díky tomu již není nutné složité vyvlékání a navlékání pásů a maximálně se omezila možnost špatného použití.

BARVY A LÁTKY
Bezpečnost, Design a Funkčnost

Autosedačky PLATINUM pokračují v tradici módních barev společnosti CYBEX a přicházejí ve velkém výběru barev ve dvou látkových provedeních.

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com