KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

-> -> Dětské boty a capáčky

Dětské boty - sandálky šedo- modré 97 PEDDY 

Vaše cena:
Běžná cena:499,00 Kč
Ušetříte - sleva:15.83% / 79,00 Kč
Velikost:
Dostupnost:skladem
Množství:

Dětská vycházková obuv, svršek syntetika, dětské sandály.
Certifikace dětské obuvi
Obuv značky Peddy splňuje všechna důležitá kritéria kvalitní dětské obuvi, co se týká střihů a použitých materiálů. Obuv je testována dle vyhlášky 84/2001 Sb. Ministerstva zdravotnictví, o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti ve věku do tří let.
Dětské boty značky Peddy jsou české výroby a splňují požadavky certifikátu zdravotně nezávadné obuvi ŽIRAFA, mají certifikát programu Česká kvalita a doporučení České obuvnické a kožedělné asociace.
Certifikační značka „ŽIRAFA“
Chcete-li koupit svým dětem kvalitní dětskou obuv, vybírejte takovou, která je označena logem žirafy. Obuv se značkou „ŽIRAFA“ má totiž pozitivní ortopedické dopady jak na chodidla, tak i na vývoj páteře dítěte a z hlediska konstrukce a použitých materiálů jsou zdravotně nezávadné a pro dítě naprosto bezpečné. Díky značce „ŽIRAFA“ získáte nejen jistotu při výběru kvalitních dětských bot, ale především se vyvarujete nákupu těch nekvalitních.

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com