Ušní a spánkový teploměr.S tímto teploměrem můžete měřit svou tělesnou teplotu pomocí měřidla přiloženého na spánku a nebo v uchu, podle zvoleného režimu.
"/>
KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Digit.teploměr do ucha''Baby Skin''viva Reer 

Cena:
Dostupnost:Běžně dodáváme do 2 dnů
Množství:

Je důležité si uvědomit, že záznam tělesné teploty závisí na místě, na  kterém se měří. Z tohoto důvodu musí být vždy místo měření specifické,  aby bylo zajištěno správné zaznamenání teploty. Čelní a ušní teploměr je  citlivý přístroj na měření tělesné teploty. Umožňuje Vám přesné,  spolehlivé a rychlé měření na přijmu infračerveného záření z ušního  bubínku nebo ze spánku.
Ve chvíli, kdy teploměr naměří vaší tělesnou teplotu, ukazuje čas a  okolní teplotu. Před-Teploměr  je také vhodný pro měření okolní teploty  mezi 10°C - 50°C každým novým měřením ukazuje zařízení poslední  naměřenou hodnotu. Tento přístroj lze využít také k měření jiných  teplot, např.
pokožky, vody a mléka. Není nutné se přímo dotýkat materiálu. Nejlepší vzdálenost mezi objektem a teploměrem je asi 0,5 - 1mm.


Vlastnosti:

- přiložením teploměru můžete měřit teplotu na spánku, nebo v uchu
- rychlé, snadné a spolehlivé měření teploty
- vhodný také pro měření okolní teploty

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com