KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Duet Bambusová plena (osuška) 90x90cm s potiskem ORIENT - KOLEČKA HNĚDÁ 

Vaše cena:
Běžná cena:250,00 Kč
Ušetříte - sleva:26% / 65,00 Kč
Dostupnost:skladem
Množství:

  Bambusová tetra plena o rozměru 90x90cm s potiskem - design ORIENT - KOLEČKA HNĚDÁ, značky Duetbaby. Díky jejímu velkému rozměru ji můžete využívat i jako osušku. Je vyrobena ze 100% bambusu (bambusové viskózy) Jako klasické pleny, je tato bambusová plena tkaná v klasické dutinné vazbě typu tetra (tzn. s typickou čtvercovou strukturou) - pro kterou je typické, že jednotlivá vlákna vazby po několika vypráních nabývají ještě na svém objemu - čímž je plena opticky plnější. Navíc "čtverce" vytkávané v plence jsou tvořené ze 2 vrstev tkaniny. Bambusový materiál zaručuje pleně (osušce) její unikátní vlastnosti:

  • vysoká savost a výjimečná hebkost - specifická struktura vláken bambusu zaručuje tkanině vysokou savost, zároveň však také vzdušnost (nadýchanost) a výjimečnou hebkost  tkaniny. Savost bambusového materiálu je 3x vyšší než savost 100% bavlny!
  • antibakteriálnost a hypoalergennost - rostlina bambusu obsahuje přírodní složky, které jí chrání před napadením bakteriemi a houbami. Tyto složky v bambusových vláknech zůstávají i poté, co jsou vlákna zpracována do tkaniny - čímž si výrobek udrží své antibakteriální vlastnosti. Díky těmto přírodním antibakteriálním složkám také není potřeba při růstu rostliny bambusu používat ochranné chemické postřiky a pesticidy, a tak ani finální produkt tyto chemické látky neobsahuje. Navíc jak již bylo výše uvedeno, bambusový materiál je výjimečně hebký a jemný, není potřeba při jeho praní přidávat další změkčovadla a aviváže, které jsou často příčinou vzniku alergií. Výrobky z bambusových materiálů jsou tak velmi vhodné pro děti s citlivou pokožkou či děti trpícími alergiemi.

Gramáž tkaniny: 149g/m2.

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com