KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Elektrická odsávačku Natural Philips Avent SCF 332/01 

Cena:
Dostupnost:skladem
Množství:

Elektrická odsávačku Natural Philips Avent SCF 332/01

1.Velmi výhodný při odsávání mléka: během odsávání je možno pohodlně sedět, bez toho aby se nakláněla maminka dopředu tento způsob odsávání umožňuje, že se maminka cítí pohodlně a přirozeným způsobem odtahuje mléko díky novému způsobu zabraňuje průtok mléka do motoru.

2.Masážní nadstavec obsahující měkké části: masážní nadstavec obsahuje měkké části, které jemně přilnou na prso a stimulují tok mléka nadstavec je vyjímatelný, díky čemu se v něm nehromadí mléko jednoduchým způsobem lze udržet v čistotě.

3. Snadná volba nastavení začněte s jemným stimulačním režimem, a pak vyberte jednu ze tří nastavení pro odsávání s cílem nalézt co možná nejpohodlněji průtok mléka.

4. Dudlík díky přirozenému tvaru usnadňuje krmení, součástí balení je i náš nový dudlík s přirozeným tvarem díky dudlíku můžete snadno střídat krmení z prsu a z láhve.

5. Snadné ukládání a přeprava pro větší pohodlí, můžete otočit šňůru kolem základny motoru jen 4 AA baterie skládá se z několika částí pro snadné rozložení a čištění.


« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com