KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Fusak Mumie - Emitex - červený  

Vaše cena:
Běžná cena:950,00 Kč
Ušetříte - sleva:9.89% / 94,00 Kč
Množství skladem:1
Množství:

Praktické a originální detaily pro pohodlí dítěte

Zajištění zabraňující sklouzávání fusaku, všito za opěrací díl. Univerzální otvory vhodné i na 5-ti bodové bezpečnostní popruhy v kočárku, autosedačce, tyto se prostřihnou nejlépe ostrými nůžkami na manikůru, nesmí se střihnout do nití obšití, jinak se budou dírky párat, prostřihnou se pouze ty otvory, které se budou používat. Stáhnutím kolem hlavy dítěte se vytvoří kapuce, která chrání dítě před chladem. Fusak je plně rozepínatelný na dva díly, což umožňuje vyprat jen díl který je znečištěný.

Složení materiálu

Vnější látka - 100% polyamid, atestovaný, vysoce kvalitní materiál s voděodolnou úpravou

Výplň - 70% polyester + 30% tencel - přírodní celulózové vlákno, odvádí vlhkost, zabraňuje přehřátí dítěte, při chladu dobře udržuje teplo a neváže na sebe vlhkost

Vnitřní materiál - 100% polyester, atestovaný fleece s úpravou antipeeling, materiál s optimální tepelnou regulací

Praktické a jednoduché ošetřování

Vnější strana fusaku je nepromokavá a tím jednoduše omyvatelná vlhkou tkaninou. Lze prát do 30°C v automatické pračce pracími prostředky šetrnými k barvám.Fusak mumie je vhodný do autosedačky, hlubokého nebo sportovního kočárku. Přední díl lze ohnout. Má stahování kolem hlavičky.

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com