KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Gelové prsní obklady teplo/ chlad 2 kusy + 2 kusy návleků AVENT 

Vaše cena:
Běžná cena:550,00 Kč
Ušetříte - sleva:9.27% / 51,00 Kč
Dostupnost:skladem
Množství:

Prsní termovložka 2v1 Avent. Termovložka poskytuje první pomoc při malých nehodách a poskytuje úlevu od bolesti. Můžete jí nahřát a tím stimulovat prsy před kojením. Lze ji i schladit v ledničce či mrazáku, a tím ulevíte bolesti. Vždy používejte termovložku s návleky. Součástí balení jsou 2 termovložky a 2 návleky. Zklidňující gelové prsní obklady byly navrženy ve spolupráci s odborníky v oblasti kojení a porodními asistentkami tak, aby jejich používání zvýšilo Vaše pohodlí v průběhu období, kdy kojíte.

Studená terapie:
Polštářky se umístí na 1 hodinu před použitím do lednice (ne do mrazícího prostoru), kde mohou být také uchovávány (nejlépe v igelitovém sáčku). Polštářek se pak přiloží na bolestivý prs a nosí v mateřské podprsence minimálně 10 a maximálně 20 minut.

Teplá terapie:
Polštářky se umístí do nádoby s teplou (ne příliš horkou) vodou a nechají se 5-7 minut nahřát. Následně se osuší čistým ručníkem. Polštářek se pak přiloží na bolestivý prs a nosí v mateřské podprsence minimálně 10 a maximálně 20 minut.
Barva: světle modrá Velikost: UNI
Použitý termální gel neobsahuje toxické látky.

 


« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com