KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Kojící polštář Cebuška Multi Premium (velur) EPS mikro-kuličky hvězdičky růžové 

Vaše cena:
Běžná cena:999,00 Kč
Ušetříte - sleva:20.02% / 200,00 Kč
Dostupnost:skladem
Množství:

Cebuška Multi – multifunkční polštář pro těhotné,  rodiče a děti. Velký, pohodlný polštář dopřávající relaxaci, významně zlepšuje komfort fungování budoucí maminky, potom i miminka. Cebuška je jedinečný polštář, který je vyplněn polystyrenovými mikroperlami o průměru 0.5 -1.5 mm, čili drobnými kuličkami, které se převalují pod vlivem změny polohy těla, jemně masírují, starají se o páteř a pohodlí nastávajících maminek. Cebuška Multi pomáhá v době odpočinku. Když už je děťátko na světě, usnadní krmení, uleví zádům a umožňuje zaujmout pohodlnou pozici při kojení.

Rozměry cca:
šířka polštáře - 35 cm
délka vnější strany - 190 cm

Materiál:
povlak - 80% velur, 20% polyester
vložka - povrch 100% polyester, výplň 100% polystyren

Díky uplatnění atestovaných látek je úplně bezpečný i pro malé alergiky.

Čistění:
polštář je proveden dle systému EASY WASH, což znamená, že povlak je možné sundat a prát při teplotě 40 stupňů Celsia.

Výplň polštáře - polystyrenové mikroperel o průměru 0,5 - 1,5 mm. Jsou opravdu malinké - takže polštář při spaní nešustí

Přednosti mikroperel:
Sypká, nepružící výplň, zajiš´tuje komfort, stabilní podporu a také předchází bolestem páteře. oproti populárnímu polystyrenu pro průmyslové účely, tento materiál nešelestí, nemá vůni a je stoprocentně bezpečný pro zdraví.

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com