KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Kojící polštář Relax Baby Matex 

Vaše cena:
Běžná cena:1 100,00 Kč
Ušetříte - sleva:15.91% / 175,00 Kč
Množství skladem:1
Množství:

RELAX polštář  z bavlněné tkaniny pro matku a dítě, je ideální během těhotenství, při krmení a odpočinku.Vniřní nápln je z kuličkového mikrogranulátu a ten zajišťuje správné umístění dítěte.

RELAX z plyše je  sametový polštář pro maminku a dítě  a je ideální během těhotenství, při krmení a odpočinku. Vnitřní nápln je kuličkového mikrogranulátu a ten zajišťuje správné umístění dítěte.

Během těhotenství

Když  v posledních měsících těhotenství je  břicho  stále větší a leží na něm je často nemožné, a poloha na zádech může způsobit abnormální tok krve do těla vašeho dítěte, velký polštář RELAX  vám spolehlivě stabilizuje boční polohu těla.
V noci a během odpočinku  se lze otočit  na přední i zadní část těla.
Díky podpoře nohou je   páteř vyvážena tak, že v budoucnu můžeme pohodlně spát, zatímco na zadní straně  nás chrání proti nechtěnému přetoční  na zadní stranu.

krmení
... RELAX polštář je ideální pomocník.

Již v prvních dnech krmení se často se objeví v různá onemocnění. Jedná se především o protažení zad a krční svaly, stejně jako rány na prsou, v důsledku špatného umístění dítěte. Navíc můžete mít i namožená záda , které mohou obtěžovat i dlouho po porodu.

Polštář RELAX umožňuje volný pohyb  matkám, přes vysoké zatížení  v oblasti rukou, paží, krku a zad. Výplň kuliček udržuje stabilní a komfortní pozici pro matku a dítě při krmení, bez ohledu na to, zda dítě je veden v sedě nebo vleže. Můžete také použít jako polštář podporu pro záda, když polštář vytvarujete  do podoby podkovy


během zbytku
... RELAX je polštář vysvobozením pro unavené záda.

Polštář vhodný pro pohodlí odpočinku  v poloze na zádech s nohama zvedutýma, nebo jako podpora zad při sledování televize nebo čtení. To může také být používán jako "zásuvky" pro dítě a pomoc s prvními pokusy o vlastní posezení.


Garantujeme  pro všechny maminky prémiový produkt, s dlouhou vytrvalosti a vysokým standartem, s jehož pomocí se budou moci  cítit pohodlně, ať při  krmení dítěte, nebo v klidu.

 

 

Složení:

Polštář: 100% bavlna

Pour Jersey - 100% bavlna

Náplň:

microgranulát kuličkový

Velikost:

Délka 170 cm na vnější

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com