KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Komfortní Ceba Multifunkční kojící polštář CEBUŠKA MINI jersey trojúhelníky tyrkysové 

Vaše cena:
Běžná cena:750,00 Kč
Ušetříte - sleva:26.67% / 200,00 Kč
Dostupnost:skladem
Množství:

 Kompaktní (menší) verze oblíbeného velkého multifunkčního kojícího polštáře CEBUŠKA®značky Cebababy - je varianta CEBUŠKA®  MINI. Vznikla jako cestovní (menší) varianta kojícího polštáře CEBUŠKA® MULTI, aby poskytla komfort mamince zejména při kojení či krmení miminka z láhve, ať se nachází kdekoliv.  Díky jejím kompaktním rozměrům a univerzálnímu praktickému balení, ji můžete mít vždy s sebou. Je produktem s dlouhou životností a vysoce kvalitním zpracováním, díky cemuž se budete cítit Vy i Vaše miminko pohodlně.

    Stejně jako velká CEBUŠKA® MULTI je i CEBUŠKA®  MINIplněna peciálními mikroperlami o velikosti 0,5 -1,5 mm (nejmenší kuličky dostupné na trhu !!!) - tj. kuličky o velikosti zrnek písku - což kojícímu polštáři zaručuje jeho unikátní vlastnosti:

  • STÁLOST OBJEMU VÝPLNĚ - oproti větším kuličkám u tohoto opravdu minimální slehávavost výplně - tzn. kojící polštář během použivání téměř neztrácí na svém objemu.
  • MINIMÁLNÍ ŠUSTIVOST VÝPLNĚ - oproti větším kuličkám - pro které je vyšší šustivost výplně při pohybu kojícího polštáře typická - což je také častý důvod, který zákaznicím na kojících polštářích s větší kuličkovou výplní vadí (vyšší šustivost je při používání ruší, a to např. při spánku) - je díky speciální drobounké výplni tohoto kojícího polštáře šustivost výplně téměř nulová!!!!
  • SNADNÁ TVAROVATELNOST a PŘIZPŮSOBIVOSTkojícího polštáře - Vašim aktuálním potřebám i potřebám Vašeho miminka.

   CEBUŠKA®  MINI má snímatelný potah vyrobený z JERSEYE (bavlněného úpletu) . Její snímatelný potah zaručuje její snadnou údržbu. Délka kojícího polštáře je cca 180cm (měřeno při vnější straně viz. nákres ve fotogalerii).

  •  VYUŽITÍ PŘI KOJENÍ ČI KRMENÍ:

   Kojící polštář CEBUŠKA®  MINI  je výbornou pomůckou při kojení Vašeho miminka v poloze v sedě, nebo při krmení miminka z láhve. Poskytuje podporu při držení miminka - pomáhá ulevit od zvýšené námahy zad, krčních svalů a rukou při kojení - a pomáhá předcházet poranění bradavek v důsledku špatné polohy miminka při jeho kojení. Výplň kojícího polštáře udržuje stabilní a komfortní pozici pro maminku i miminko během kojení/krmení. Drobné kuličky výplně se pod vlivem změny polohy těla převalují a jemně masírují.

 

    

  • OCENÍ JEJ I VAŠE MIMINKO:

   Multifunkční kojící polštář CEBUŠKA®  MINI však ocení kromě Vás i Vaše miminko. Můžete jej využít jako oporu miminka při ležení, hře s miminkem, nácviku tzv. pasení koníčků i sezení.

   

 

Kojící polštář - materiálové složení:

Vrchní snímatelný potah (povlak): 100% bavlna jersey. Potah výplně (vložky): 100% polyester; Výplň (vložky): 100% kuličkový polysterynový mikrogranulát.

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com