KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Křesílko Maxi M1 

Cena:
Dostupnost:Běžně dodáváme do 5 dnů
Množství:

Maxi je multifunkční židlička s nastavitelným opěradlem i opěrky nohou, které lze použít jako jídelní židličku, přenosný stojan pro montáž hluboké korbičky El Nino nebo autosedačky Maxi Cosi, Carlo, Romer. Hlavními prvky sestavy jsou: sedadlo s nastavitelným opěradlem i opěrky nohou, vložka pro kojence, 5-bodové bezpečnostní pásani. Silný a odnímatelný rám váží pouze 3 kg.  

Na židličce je možné opěradlo i opěrku nohou různě nastavovat až do horizontální polohy, to je výhoda když miminko u jídla nebo hraní usne. Snadná. Velmi praktické je také možnost upevnění sedačky nebo korbičky, dítě tak nemusíte budit a přendávat do postýlky. Celý potah je sundavací a pratelný. Konstrukce jde během krátké chvilky složit a schovat, když židličku zrovna nebudete používat. Je vhodná od kojenců až do 20 Kg dítěte. Židlička má moderní design a vyniká zajímavými barvami. Je vyrobeno z nejlepších atestovaných materiálů.

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com