KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Láhev LOVI 150 ml 

Cena:
Dostupnost:skladem
Množství:

Jediná láhev, která povzbuzuje dítě k aktivní činnosti během sání. Obsahuje dynamický silikonový dudlík Lovi, který při krmení modifikuje svůj tvar (prodlužuje se). Povzbuzuje dítě k aktivní činnosti během sání, stejně jako u kojení, stimuluje místa, která se podílí na rozvoji mluvy a pozitivně ovlivňuje správný vývoj celé dutiny ústní. Speciálně profilovaný tvar láhve umožňuje správný způsob držení. V průběhu krmení se tak láhev pohybuje shodně s rytmem a silou sání dítěte. Láhev obsahuje elastický těsnící disk, který vytvoří z láhve praktický zásobník na uchovávání pokrmu a víčko/hrníček s odměrkou .

Láhev LOVI obsahuje:

láhev Lovi 150 ml
dynamický silikonový dudlík Lovi, mini 0m+
elastický těsnící disk
šroubovací víčko
víčko/hrníček s odměrkou

K lahvím možno dokoupit lžičku, různé velikosti dudlíků a barevná držadla.


Návod k obsluze - Plastová láhev LOVI: 

Před každým použitím láhev a její jednotlivé díly důkladně umyjte a poté sterilizujte v parním/elektrickém sterilizátoru nebo ve vařící vodě (asi 5 minut). Před každým použitím důkladně zkontrolujte všechny díly láhve a dudlík; poškozený dudlík vyměňte za nový. Neutahujte víčko s dudlíkem příliš silně – dudlík se pak nemůže správně odvzdušňovat. Zkontrolujte, že pokrm z pod víčka nevytéká. Pokud ohříváte pokrm v láhvi v mirkovlné troubě nezapomeňte, že láhev musí být otevřená. Všechny díly láhve a dudlík je možné umývat v myčce nádobí. Tvrdá voda, ovocné šťávy nebo čaj mohou láhev/dudlík zabarvit nebo zanechat usazeniny, což však nemění jejich vlastnosti. Z bezpečnostních a hygienických důvodů a z důvodu změny nároků dítěte na velikost průtoku dudlíku doporučujeme jeho výměnu po 2 měsících.

Dudlík Lovi se dodává v těchto velikostech průtoku: mini 0m+, volný 3m+, střední 6m+, rychlý 9m+, kaše 6m+, trojprůtokový 3m+ (viz tabulka).

Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte! Nikdy nepoužívejte k sterilizaci chemické prostředky, které nejsou k tomuto účelu určeny. Nikdy nezvětšujte otvory v dudlíku, můžete způsobit zničení dudlíku a zadušení dítěte drolícím se materiálem. Nikdy nenechávejte dítě v průběhu jídla bez dozoru dospělé osoby. Vždy zkontrolujte teplotu podávaného pokrmu, aby jste předešli opaření dítěte. Nepodávejte dítěti dudlík jako šidítko. Nezapomeňte, že trvalé nebo dlouhodobé podávání slazených nápojů můžete způsobit vady zubní skloviny dítěte.
« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com