KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Láhev s uzavíracím ventilem Canpol Babies 4/113 

Vaše cena:
Běžná cena:89,00 Kč
Ušetříte - sleva:14.61% / 13,00 Kč
Barva:
Dostupnost:skladem
Množství:

Praktická láhev je určena dětem starším 1 roku, které již umí samy pít. Profilovaný tvar usnadňuje dítěti držení. Uzavírací ventil zabraňuje vylévání tekutiny z láhve v době, kdy z ní dítě nepije. Praktická při cestování nebo procházkách.

Návod k použití.
Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte všechny rozmontované díly (láhev, víčko s pítkem) v teplé vodě s přípravkem určeným dětem, přelijte vařící vodou. Husté tekutiny a ovocné šťávy (např. s kousky ovoce) mohou pítko ucpat. Vždy zkontrolujte teplotu podávaného pokrmu. Před každým použitím výrobek důkladně zkontrolujte. Při prvních známkách poškození vyměňte výrobek za nový.

Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte!
Výrobek používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Nezapomeňte, že trvalé nebo dlouhodobé podávání slazených nápojů můžete způsobit vady zubní skloviny dítěte. Nikdy nenechávejte dítě v průběhu jídla bez dozoru dospělé osoby. Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte. Informace o výrobku uchovejte pro případné pozdější použití. Číslo série je uvedeno na obalu.

Láhev s uzavíracím ventilem odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,
Směrnici Evropského parlamentu a Rady 2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků,
Směrnici EU 90/128/EEC, 2002/72/EC a 2007/19/EC.
« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com