KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Lžička k lahvím Lovi měkká 4+ - 2/586  

Cena:
Barva: modrá
Dostupnost:skladem
Množství:

Měkká lžička s větším otvorem je určena na láhve se širokým hrdlem a silikonové zásobníky. Obsahuje speciálně tvarovaný otvor, který umožňuje průtok pokrmu z láhve/zásobníku na lžičku. Lžička umožňuje velmi pohodlné a hygienické krmení prvními kašemi, polévkami nebo ovocnými přesnídávkami. Po stlačení zásobníku je porce pokrmu připravena na lžičce, po uvolnění stisku pokrm samovolně na lžičku nevytéká. Polévka nebo kaše z láhve se již nerozlije po stole, podlaze nebo oděvu dítěte tak, jako z misky. Doporučujeme používat na první kašovité pokrmy pro děti starší 4m+.


Návod k obsluze:

Lžička není určena k podávání mléka, čaje nebo vody, protože tyto tekutiny vytékají příliš rychle. Před každým použitím lžičku důkladně zkontrolujte. Při prvních známkách poškození vyměňte za novou. Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím lžičku důkladně umyjte v teplé vodě a příležitostně přelijte vařící vodou.

Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte! Nikdy nenechávejte dítě v průběhu jídla bez dozoru dospělé osoby. Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte. Nikdy nezvětšujte otvor v lžičce, můžete způsobit její zničení a zadušení dítěte drolícím se materiálem. Přiložený kartáček je určen k čištění otvoru v lžičce.

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com