KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Nevylévací hrneček Kravička 31/404 canpol babies růžový 

Cena:
Dostupnost:skladem
Množství:

Nevylévací hrníček s unikátním ventilem Anywaycup a originálním protiskluzovým potiskem usnadňuje výuku samostatného pití. Profilované protiskluzové úchyty usnadňují držení v dětských ručičkách. Protiskluzové dno chrání před klouzáním po desce stolu. Hrníček se skládá pouze ze dvou částí - hrníčku a víčka s nevylévacím ventilem. Objem 250 ml.

Návod k obsluze. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte všechny rozmontované díly v teplé vodě s přípravkem určeným dětem a důkladně vypláchněte horkou vodou. Nepoužívejte ostré drsné prostředky, které mohou poškrábat povrch hrníčku. Vždy se přesvědčte, že pítko a ventil jsou důkladně vyčištěny (používejte kartáček na čištění dudlíků). Neprotlačujte přes otvory v pítku žádné předměty, můžete způsobit netěsnosti. Nevyvařujte! Nepoužívejte v mikrovlné troubě. Neumývejte v myčce nádobí. Hrníček není určen k podávání horkých nebo sycených nápojů. Husté tekutiny a ovocné šťávy (např. s kousky ovoce) mohou pítko ucpat.

Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte! Používejte pouze pod přímým dohledem dospělé osoby. Vždy zkontrolujte teplotu pokrmu podávaného dítěti. Nezapomeňte, že trvalé nebo dlouhodobé sání nápojů můžete způsobit vady zubní skloviny dítěte. Před každým použitím zkontrolujte kvalitu výrobku. Při prvních známkách opotřebení nebo poškození již výrobek dále nepoužívejte – vyměňte ho za nový. Udržujte v čistotě. Upozornění! Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte. Nenechávejte dítě v průběhu jídla bez dozoru dospělé osoby.

Nevylévací hrníček odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,

Směrnici Evropského parlamentu a Rady 2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků,

Směrnici EU 90/128/EEC, 2002/72/EC a 2007/19/EC.

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com