KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!
        Je určen pro děti starší jednoho roku. Praktické úchyty usnadňují držení hrnečku. Objem 200ml.

 Návod k použití.

Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte všechny rozmontované díly hrníčku (hrníček, víčko, ventil) v teplé vodě s přípravkem určeným dětem, přelijte vařící vodou. Husté tekutiny (např. šťávy s kousky ovoce) mohou ucpat otvory ve ventilu. Díky konstrukci ventilu vždy zůstane část tekutiny v hrníčku. 

Důležité! Pro bezpečnost a zdraví vašeho dítěte!

Před každým použitím výrobek zkontrolujte. Při prvních známkách poškození nebo opotřebení výrobek ihned vyhoďte a již dále nepoužívejte. Nikdy nenechávejte dítě v průběhu krmení bez dozoru dospělé osoby. Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte. 

 Nevylévací hrníček s úchyty odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,

Směrnici Evropského parlamentu a Rady  2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků,

Směrnici EU 90/128/EEC, 2002/72/EC a 2007/19/EC.

 

Nevylévací hrníček s oušky transparent - 2/780 

Cena:
Barva:
Dostupnost:Běžně dodáváme do 7 dnů
Množství:

Nevylévací hrníček se speciálním ventilem obsahuje nový těsnící systém, který zabraňuje vylévání tekutiny pokud je např. hrníček upuštěn nebo nesen dnem vzhůru. Tekutina vytéká pouze tehdy, pokud sítě saje. Může dojít k uvolnění několika kapek, které ve ventilu zůstaly. 

 
« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com