KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Nevylévací hrníček s úchyty a tvrdým pítkem - 56/505 

Cena:
Barva:
Dostupnost:Běžně dodáváme do 7 dnů
Množství:

Nevylévací hrníček s tvrdým pitkem obsahuje nový, modifikovaný těsnící systém, který zabraňuje vytékání tekutiny pokud je hrníček nesen dnem vzhůru nebo pokud je upuštěn. Objem 220ml.

Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte všechny rozmontované části (hrníček, víčko, těsnící ventil) v teplé vodě s přípravkem určeným dětem, případně přelijte vařící vodou. Husté tekutiny (např. šťávy s kousky ovoce) mohou ucpat ventil. Díky konstrukci ventilu vždy zůstává část tekutiny v hrníčku.

Důležité pro bezpečnost Vašeho dítěte! Výrobek používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Před každým použitím výrobek zkontrolujte. Při prvních známkách poškození již výrobek dále nepoužívejte – vyměňte hrníček za nový! Nenechávejte dítě v průběhu jídla bez dozoru dospělé osoby. Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte.

Nevylévací hrníček s úchyty odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,

Směrnici Evropského parlamentu a Rady  2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků,

Směrnici EU 90/128/EEC, 2002/72/EC a 2007/19/EC.

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com