KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Nevylévací hrníček s úchyty větší Canpol Babies 9/505 

Vaše cena:
Běžná cena:136,00 Kč
Ušetříte - sleva:25.74% / 35,00 Kč
Barva:
Dostupnost:skladem
Množství:

Nevylévací hrníček se silikonovým ventilem obsahuje nový, modifikovaný těsnící systém, který zabraňuje vytékání tekutiny pokud je hrníček nesen dnem vzhůru nebo je upuštěn.

Návod k použití
Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím umyjte všechny rozmontované díly hrníčku (hrníček, víčko, ventil) v teplé vodě přípravkem určeným dětem, přelijte vařící vodou. Nepoužívejte v mikrovlné troubě. Husté tekutiny, např. šťávy s kousky ovoce, mohou ucpat otvory ve ventilu. Díky konstrukci ventilu zůstane vždy část tekutiny v hrníčku. Vždy zkontrolujte teplotu pokrmu podávaného dítěti. Před každým použitím zkontrolujte kvalitu výrobku. Při prvních známkách opotřebení nebo poškození již výrobek dále nepoužívejte – vyměňte ho za nový.

Pozor! Důležité pro bezpečnost a zdraví vašeho dítěte! Používejte pouze pod přímým dohledem dospělé osoby. Dlouhodobé sání tekutin může způsobovat vady zubní skloviny. Upozornění! Výrobek není hračka. Všechny díly hrníčku uchovávejte mimo dosah dítěte. Informace o výrobku uchovejte pro případné pozdější použití. Číslo série je uvedeno na obalu.

Nevylévací hrníček s úchyty větší odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,
Směrnici Evropského parlamentu a Rady 2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků,
Směrnici EU 90/128/EEC, 2002/72/EC a 2007/19/EC.
« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com