KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Repelent BROS proti komárům pro děti od 1 roku 50ml 

Vaše cena:
Běžná cena:89,00 Kč
Ušetříte - sleva:32.58% / 29,00 Kč
Dostupnost:skladem
Množství:

Popis produktu

Bros spray proti komárům pro děti od 1 roku

Chrání před kousnutím komárem. Pro děti od 1 roku.

- Návod k použití: Ze vzdálenosti 15 cm aplikujte tenkou vrstvu přípravku na nechráněné části pokožky, na kterých může dojít ke štípnutí. V případě potřeby postup opakujte. Přípravek je možno použít i u dětí starších 1 roku.

- Bezpečnostní upozornění: Pouze k zevnímu použití. Vyhněte se kontaktu s očima a sliznicemi. Neaplikujte na poškozenou nebo podrážděnou pokožku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Vysoce hořlavý. Uchovávejte mimo dosah zdrojů zapálení - Zákaz kouření. Nevdechujte aerosoly. Zamezte styku s očima. Zneškodněte tento materiál a jeho obal ve sběrném místě pro zvláštní nebo nebezpečné odpady.

- První pomoc: Při zasažení očí: Okamžitě vypláchněte oči proudem vody a vyhledejte lékařskou pomoc. Alergie nebo otrava: Vyhledejte lékařskou pomoc. Při nadýchání: Vyveďte postiženého na čerstvý vzduch, zajistěte teplo a klid. V případě obtíží vyhledejte lékařskou pomoc. Při styku s kůží: Zasaženou kůži důkladně omyjte mýdlem a vodou. V případě obtíží vyhledejte lékařskou pomoc. Při požití: Vypláchněte ústa vodou. Ihned vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Postiženému v bezvědomí nepodávejte nic ústy a nevyvolávejte zvracení.

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com