KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Set do kočárku Medvídci na měsíčku Jersey Béžová 

Cena:
Dostupnost:Běžně dodáváme do 7 dnů
Množství:

Nádherný set do kočárku, ušitý z vysoce kvalitní bavlny JERSEY. Souprava obsahuje polštářek s volánkem 31x24 cm a peřinku 80x68 cm. Přikrývka má na sobě vyšitý roztomilý obrázek. Vše je vyplněno antialergickým vláknem. Složení: povlak 100% bavlna JERSEY, výplň 100% polyester.

Tyto výrobky jsou bezpečné, protože:
- přírodní bavlna nezpůsobuje odřeniny a podráždění, jelikož neobsahuje formaldehydy a další prvky, které kojencům škodí - neztrácí barvu a nezabarvuje oblečení - nabízené vzory jsou příjemné na pohled a mají uklidňující barvy - zipy používané u povlečení jsou tvz. "bezpečné zipy" bez volně visící koncovky, kterou by mohlo dítě utrhnout a spolknout - nejsou použity žádné knoflíky ani žádné další plastové nebo ocelové části, které mohou být pro Vaše dítě nebezpečné - materiál, který je používán pro výplně polštářů a přikrývek, je 100% protialergický, což znamená, že se v jeho vláknech nešíří žádné mikroorganismy ani plíseň

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com