KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Skluzavka pro děti s vlhčením XS Ledové království 

Cena:
Dostupnost:Běžně dodáváme do 2 dnů
Množství:

kluzavka Smoby Toboggan XS je krásná dětská hračka, která pochází z dílny francouzského výrobce Smoby. Skluzací plocha dětské skluzavky je 90 cm. Je vhodná již od 2 let. Zajímavostí skluzavky Finding Dory je otvor na vodu, na který se dá napojit hadice a po skluzavce pak stéká voda jako na tobogánu, díky čemuž se mohou klouzat rovnou do svého bazénku.

Skluzavka je malých rozměrů a proto nezabírá mnoho místa, můžete ji svým dětem sbalit i do kufru auta a vzít si ji na výlet k vodě. Výhodou dětské skluzavky Smoby je její bezpečnost a ergonomický tvar, aby se na ní klouzaly pohodlně. Bezpečnost zvyšuje protiskluzová úprava na schůdcích. Nosnost skluzavky je 20 kg. Výška stupínků skluzavky je 75 cm. Její šířka je 50 cm a délka od žebříku po zem je 125 cm.

Pohádková skluzavka  se po napojení na vodu změní na tobogán.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který se již léta pyšní výrobou kvalitních a originálních plastových hraček. Hračky Smoby splňují i ​​ty nejpřísnější evropské standardy. Skluzavka Hledá se Dory je odolná a velmi kvalitní, bude ji milovat každé dítě. Je to jedna z nejoblíbenějších letních hraček do zahrady a navíc má i velmi milý pohádkový design.


« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com