KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Skluzavka pro děti s vodou Finding Dory Toboggan XS 

Cena:
Dostupnost:skladem
Množství:

Smoby 820606 skluzavka Finding Dory Toboggan XS s vodou vhodná od 2 let.

 

Skluzavka Smoby Toboggan XS je krásná dětská hračka, která pochází z dílny francouzského výrobce Smoby. Skluzací plocha dětské skluzavky je 90 cm. Je vhodná již od 2 let. Zajímavostí skluzavky Finding Dory je otvor na vodu, na který se dá napojit hadice a po skluzavce pak stéká voda jako na tobogánu, díky čemuž se mohou klouzat rovnou do svého bazénku.

Skluzavka je malých rozměrů a proto nezabírá mnoho místa, můžete ji svým dětem sbalit i do kufru auta a vzít si ji na výlet k vodě. Výhodou dětské skluzavky Smoby je její bezpečnost a ergonomický tvar, aby se na ní klouzaly pohodlně. Bezpečnost zvyšuje protiskluzová úprava na schůdcích. Nosnost skluzavky je 20 kg. Výška stupínků skluzavky je 75 cm. Její šířka je 50 cm a délka od žebříku po zem je 125 cm.

Skluzavka pro děti Hledá se Dory modrá

Pohádková skluzavka Hledá se Dory se po napojení na vodu změní na tobogán.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který se již léta pyšní výrobou kvalitních a originálních plastových hraček. Hračky Smoby splňují i ​​ty nejpřísnější evropské standardy. Skluzavka Hledá se Dory je odolná a velmi kvalitní, bude ji milovat každé dítě. Je to jedna z nejoblíbenějších letních hraček do zahrady a navíc má i velmi milý pohádkový design.


« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com