KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Stabilizační polštářek pro miminko Duet Baby kytičky růžové 

Vaše cena:
Běžná cena:299,00 Kč
Ušetříte - sleva:43.14% / 129,00 Kč
Dostupnost:skladem
Množství:

Stabilizační polštářek pro miminko "Motýlek" značky Duet Baby je určen pro stabilizaci polohy hlavičky miminka zejména v autosedačce "vajíčku", kočárku, houpacím lehátku apd.. Zvláštní tvar polštářku pomáhá vyplnit volné místo kolem hlavičky miminka, strany "křídla" motýlka tvoří hlavičce boční oporu, čímž minimalizují nechtěné "kinklání" či "padání" hlavičky miminka do strany.  Zároveň však prostřední část "tělo" motýlka (které je výrazně nižší než boční strany "křídla"), dávají miminku měkko pod hlavičkou. Polštářek celkově pomáhá zvyšovat komfort a pohodlí Vašeho miminka na cestách i doma, zároveň pomáhá snižovat namáhání dětské páteře (při kinklání hlavičky) a snižovat otřesy hlavičky vznikající při transportu dítěte.

Tento polštářek je velikosti  (rozměr cca 32x23cm)

  Je vyrobený ze 100% bavlny s kombinací materiálu minky , s výplní z dutého vlákna.

   Nejen speciální tvar, ale i použitý materiál zaručuje polštářku jeho skvělé užitné vlastnosti. Díky  100% bavněnému potahu  má velmi jemný, příjemně hebký povrch.

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com