KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Stojánek odkapávací na lahve Chicco 

Cena:
Dostupnost:skladem
Množství:

Stojánek na láhve odkapávací je ideálním řešením pro ukládání kojeneckých lahví a dalších dětských doplňků po umytí. Držáky mají dvě barevné kombinace, tvar a výšku pro lepší uskladnění : delší bílé jsou ideální pro kojenecké láhve, zatímco malé zelené doporučujeme pro víčka, kroužky, dudlíky nebo jiné malé doplňky. Kompatibilní se všemi Chicco kojeneckými lahvemi.
Návod k použití: Prosím, přečtěte si pozorně návod před použitím a uschovejte jej pro budoucí potřebu. Vždy si před užitím umyjte ruce. Vložte držáky do protilehlých otvorů, jemně zatlačte; ujistěte se, že zakřivené hrany menších zelených držáků jsou směrem dovnitř. Po umytí nechte lahve (a jiné doplňky) odkapat, přebytečnou vodu lze vylít nakloněním výrobku na držáku. Odkapaná voda se hromadí v dolní části odkapávače, v zásobníku, který lze po té díky výtoku jednoduše vyprázdnit. Nepokládejte výrobek na choulostivé povrchy nebo na povrchy citlivé na vlhkost. Pokládejte pouze na stabilní, rovné povrchy. Umyjte a osušte po každém použití, aby se

>> Bezpečné materiály použité v Chicco výrobcích

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com