KVALITNÍ A BEZPEČNÉ KOČÁRKY ZN. FIRKON ZA ATRAKTIVNÍ CENU !!! PŘIJEĎTE A PŘESVĚDČTE SE.... Zn. FIRKON = bezpečí a pohodlí pro Vaše dítě !!!

 

Termoizolační nevylévací hrníček - 56/507 

Cena:
Barva:
Dostupnost:skladem
Množství:

Nevylévací hrníček s dvojitou stěnou obsahuje nový těsnící systém, který zabraňuje vylévání tekutiny pokud je např. hrníček upuštěn nebo nesen dnem vzhůru. Dvojitá stěna déle udržuje teplotu podávaného pokrmu. Objem 220ml.

Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte všechny rozmontované díly hrníčku (hrníček, víčko s pítkem) v teplé vodě s přípravkem určeným dětem, přelijte vařící vodou. Husté tekutiny a ovocné šťávy (např. s kousky ovoce) mohou pítko ucpat.

Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte! Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Nezapomeňte, že trvalé nebo dlouhodobé sání nápojů můžete způsobit vady zubní skloviny dítěte. Vždy zkontrolujte teplotu podávaného pokrmu. Před každým použitím hrníček důkladně zkontrolujte. Při prvních známkách poškození vyměňte hrníček za nový. Nikdy nenechávejte dítě v průběhu jídla bez dozoru dospělé osoby. Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte.

Nevylévací hrníček odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,

Směrnici Evropského parlamentu a Rady  2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků,

Směrnici EU 90/128/EEC, 2002/72/EC a 2007/19/EC.

« zpět
contents ©2024 BATOLÁTKO | Standa-David.com